Schubert’s Winterreise – 29/10/2022

Liedduo Verheijen van Loon geeft zaterdag 22 oktober een concert van Schubert’s Winterreise in de Waalse Kerk te Arnhem.

Bram en Joris vormen samen duo Verheijen van Loon. Zij ontmoetten elkaar tijdens hun opleiding in het jaar 2000. Bram studeerde Engels, muziekwetenschappen in Nijmegen en oude vocale muziek aan het conservatorium in Tilburg. Joris studeerde in Nijmegen muziektherapie en piano en liedbegeleiding aan de conservatoria van Zwolle en Maastricht. Voor allebei is het gezongen verhaal een passie. Hun eerste gezamenlijke project is dan ook Schuberts’ Winterreise. Daarin komt Bram’s gregoriaans geschoolde tenorstem samen met de fortepiano zoals die ook in Schuberts tijd geklonken heeft.
Zij lieten en laten zich coachen door Steven Faber, Kristian Bezuidenhout en Rebecca Stewart. Al vanaf 2019 voeren zij deze liedcyclus samen uit, in 2021 met een eerste tournee door Nederland. Joris speelt op een fortepiano voor hem gebouwd door firma Maene naar een kopie van een instrument van Johann Fritz (1811) uit Wenen.

Locatie
Waalse Kerk Gasthuisstraat 1 6811 DZ Arnhem

Prijzen
€17,00 (normaal)
€12,00 (student / leeftijd tot 28 jaar).

Kaartverkoop
Tickets bestellen via www.verheijenvanloon.nl

Speeldatum Waalse Kerk
22 oktober 2022, 20.00 – 21.30 uur
Deze locatie is rolstoeltoegankelijk.


Meer informatie:
Website: www.verheijenvanloon.nl Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *