Verhuur

De huur- en gebruiksmogelijkheden van de kapel zijn zeer divers:

 1. Kooruitvoeringen voor koren tot 40 leden. Voor de begeleiding kan eventueel gebruik gemaakt worden van het kerkorgel (König Jr., 1777) of het De Koff kistorgel (a=440 of a=415), beide van hoogwaardige kwaliteit. Tevens staat er een Steinway-vleugel ter beschikking.
 2. Kamermuziek.
 3. Kerkelijke huwelijksinzegeningen en uitvaartdiensten.
 4. Kunsttentoonstellingen, lezingen, boekpresentaties.
 5. Toneeluitvoeringen.
 6. Seminars.
 7. Sluiting van burgerlijke huwelijken.

Faciliteiten

Koffie en thee

In de pauze van een concert of daarna kunnen door de beheerder van de kapel koffie, thee en andere dranken worden geschonken. Tevens kunnen in de keuken kleine hapjes worden bereid.

Ruimtes

 • In de kerkzaal kunnen tot 100 personen zitten, op losse knopstoelen.
 • De consistorieruimte biedt goede mogelijkheden voor vergaderingen. 

Muziekinstrumenten

De kerk beschikt over:

 • een Steinway-vleugel.
 • een kerkorgel uit 1777 van Carl Philipp König, orgelbouwer te Keulen. Hij was de zoon van Ludwig König die het beroemde orgel van de Stevenskerk in Nijmegen bouwde. Dit orgel van König jr. bevond zich eerst in de Waals Herv. Kerk van Nijmegen. De toonhoogte is a=422.
 • een De Koff kistorgel. Voor de toonhoogte kan gekozen worden tussen a=415 of a=440.

Bereikbaarheid

Parkeren kan in de onmiddellijke omgeving: rondom de kerk zijn parkeerplaatsen en er bevinden zich meerdere parkeergarages op loopafstand. In Arnhem moet voor het parkeren betaald worden (behalve op zondag tot 12 uur en ’s avonds na 23 uur). Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Loopafstand NS-station ca. 15 minuten.